Cautare rapida
 
Cautare Avansata
Romanian
Categorii
Seturi mici placate cu argint (51)
Bratari placate cu argint (5)
Seturi pentru ocazii speciale (34)
Seturi mari placate cu argint (101)
Inele placate cu argint (28)
Seturi cu piese din diverse materiale-> (19)
Brose, cercei, pandante-> (21)
Artizanat-> (11)
Martisoare (10)
Inel cu cristale de Boemia cod 0011 20.00LEI

Inel din sarma placata cu argint si cristale de Boemia. Pentru marimea inelului va rog sa specificati la rubrica :"detalii", diametrul unui inel care se potriveste pe degetul pe care doriti sa purtati inelul comandat.

Cristal de Boemia -
Există două mari tipuri de cristaluri - obținute prin presare în matrițe sau prin tăierea si slefuirea sticlei suflate. De-a lungul secolelor, aceste metode s-au perfecționat continuu, însă momentul în care Boemia a luat-o înaintea lumii a fost cel în care tehnicile de producție în serie s-au impus fără să aducă după sine excluderea sticlarului din procesul de fabricație. Practic, Boemia a putut crea cristaluri „pe bandă rulantă“, păstrând caracterul de manufactură si lăsând designerii si meseriasii să-si spună cuvântul.
Civilizația cristalurilor fine a atins apogeul la sfârsitul secolului al XIX-lea, când Boemia strălucea prin atelierele sale, unde profesionalismul si inovația făceau ca produsele locale să arunce în umbră generația Lalique.

Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru in data de miercuri 07 septembrie, 2011.
Recenzii
Informatii

Viziteaza magazinul Sonjarlette.com pe ShopMania

De ce unele femei
isi pot pastra silueta?
Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Despre Noi
Contactati-ne

 

Acasa  |  Cos Cumparaturi  |  Contul Meu  |  Plateste  |  Transport si Returnari  |  Confidentialitate  |  Termeni si Conditii  |  Contact© SonjArlette.com All rights Reserved